weboldal-keszites

Tanácsadás, együttműködés, kivitelezés

Együttműködésről beszélünk, nem kizárólag weboldalkészítésről. A végeredmény hatékony weboldal legyen, célját elérje. Nem lehet különböző profilra ugyanazt a weboldal sablont ráhúzni, ha sikeresek szeretnénk lenni, figyelembe kell venni az eltérő sajátosságokat, ezért már tartalmi szinten is segítjük weboldala kialakítását – tapasztalatunkat felhasználva – tanácsainkkal, javaslatainkkal. Tehát nem a kivitelezett weboldal a célunk, hanem hatékony, célorientált weboldalak létrehozása, ami nem mellesleg még jól is néz ki és figyelemfelkeltő.
A fentiek alapján ezért együttműködésünk első lépése, hogy az Ön igényét feltérképezzük, milyen tartalmat, információt szeretne az Interneten megjeleníteni, másokkal megosztani.
Az igényfelmérés során a terméket, szolgáltatást, illetve a bemutatásra szánt vállalkozást/személyt is ismernünk kell ahhoz, hogy sikeres projekt kerüljön ki a kezeink közül, illetve javaslatainkat megtehessük.
A weboldal elkészítése előtt nagyon pontosan a célt kell meghatároznunk: ki a célcsoport, kiket szeretnénk elérni, miért? Teljesen másként kell kivitelezni egy bemutatkozó oldalt, másként egy értékesítésre szánt honlapot. A bemutatkozó oldalaknál a cél az, hogy megismerhessék vállalkozását, értékesítő oldalaknál, mint például webáruházaknál az, hogy az értékesítési mutatók folyamatosan emelkedjenek.
Az igényfelmérést követően – megrendelővel egyeztetve – szerkezeti tervet alakítunk ki, meghatározva az oldal struktúráját, menürendszerét.
Még a kivitelezési munka elkezdése előtt alaposan át kell gondolnunk, hogy mik azok a kulcsszavak, melyre keresve szeretnénk, hogy ránk találjanak.
A weboldallal való első találkozás döntő fontosságú, hiszen a látogató az első benyomás alapján dönt, hogy tovább tanulmányozza-e az oldalt, vagy továbblép, ezért designterveket készítünk, melynél a választás lehetőségét Önre bízzuk.
A tervek alapján – szerződés szerint – készítjük el weboldalát, melyre működési és design garanciát is vállalunk.
Igyekszünk ügyfeleinktől a lehető legkevesebb időt igénybe venni a weboldal elkészítése során, információkat gyűjtünk, tartalmi anyagot kérünk, a választás lehetőségét biztosítjuk, a kivitelezés természetesen a mi feladatunk.
Rendkívül fontos számunkra ügyfeleink elégedettsége, célunk, hogy eredményes webes megjelenést biztosítsunk számukra.

Hozzászólások

hozzászólás